">

Mënyra më e thjeshtë për të rritur imunitetin tuaj gjatë periudhës së pandemisë

Mjekët specialistë thonë vazhdimisht që një pjesë e njerëzve e kalojnë pa simptoma prekjen nga ky virus. Po çfarë kanë më shumë këta njerëz?!

Të dhënat e vazhdueshme kanë treguar që virusi prek me pasoja të rënda edhe moshat e reja, por nga ana tjetër ka pasur shumë raste që të moshuarit janë shëruar plotësisht nga ky virus.

Studimet tregojnë që njerëzit që kanë imunitet të fortë pavarësisht moshës e kalojnë pa problem prekjen nga ky virus dhe nga shumë sëmundje të tjera. [5]

Në qoftë se ju ose ndonjë pjestar i familjes ka të paktën dy nga këto shenja atëherë me siguri keni imunitet të dobët. [1]

 • Ftohje të shpeshta
 • Alergji
 • Dhimbje të kyçeve dhe muskujve
 • Dhimbje koke të shpeshta
 • Probleme me barkun
 • Shërim i vonuar i plagëve
 • Lodhje kronike (lodhje dhe dembelizëm)
 • Stres dhe çrregullime të gjumit

Gjithashtu nga vetë mënyra e jetesës së plogësht (pa aktivitet fizik) bën që imuniteti të jetë i kompromentuar dhe risku për tu prekur me pasoja të jetë shumë i lartë.

Personat që kanë imunitet të dobët kanë rrezik të shtuar / Foto Ilustrues

Natyrshëm lind pyetja: Si mund ta rritim imunitetin?

Dietë e balancuar. Me mënyrën e të ushqyerit të gjithë kemi probleme jo vetëm nga abuzimet tona por edhe nga produktet kryesore që ne konsumojmë.

Ushtrime fizike dhe ecje rregullisht. Jo të gjithë kemi kohën dhe mundësinë e kryerjes së ushtrimeve fizike.

Minimizimi i stresit. Është shumë e vështirë ta kontrollosh sidomos në këtë periudhë.

Më në fund një zgjidhje e thjeshtë dhe me shumë efekt në rritjen e imunitetit të trupit është përdorimi i Propolis blete Emune i cili është një suplement 100% natyral, i krijuar nga kombinimi i disa llojeve të propolisit të bletës dhe që jep një rezultat të shkëlqyer në rritjen e imunitetit deri në 600%.

Shumë studiues e shohin këtë produkt si një nga zgjidhjet më të mira për parandalimin dhe përballimin e sëmundjeve të ndryshme qofshin ato me natyrë bakteriale ose virale. Mjafton të përmendim këtu Institutin Kombëtar të Shëndetit në SHBA (NCBI) i cili ka publikuar studime të ndryshme rreth propolis, ku e sheh atë si një potencial farmaceutik shumë të madh. [2]

Por a është Propolis Emune kaq i mirë sa thuhet? Le ta shohim pak më në detaj.

Çfarë është Propolis Emune?

Propolis emune, propolis blete
Echinacea është një nga bimët më të njohura në të gjithë botën. Amerikanët e kanë përdorur atë për shekuj për të trajtuar sëmundje të ndryshme. Nga ekstrakti i kësaj lule është bërë Propolis Emune.

Tek bletët janë vërejtur disa nga dukuritë më mahnitëse dhe të përkryera të natyrës. Mënyra se si ato luftojnë armiqtë mikroskopikë siç janë viruset, bakteret dhe patogjenë të ndryshëm të lë pa fjalë. Propolis është lënda çudibërëse që ato krijojnë dhe përdorin për këtë gjë . Bletët mbulojnë çdo vatër dhe hapësirë me propolis duke asgjësuar çdo armik të padukshëm që mund të cënojë koloninë.

Zbulimi dhe përdorimi i kësaj substance misterioze ka ndihmuar njerëzit që nga antikiteti dhe deri më sot për të luftuar ndaj sëmundjeve të ndryshme. Sipas studimeve të fundit të NCBI, propolis blete nga vende të ndryshme të botës ka efekte pozitive të veçanta, të cilat i nevojiten trupit për të pasur një rezultat sa më të mirë [3]

Duke patur 28 elementë bioaktivë dhe 78 flavonoide Propolis blete Emune është i vetmi që rrit deri në 600% imunitetin.

Propolis Emune është zbërthimi i sekretit të natyrës dhe si rezultat është zbuluar një anti-viral 100% natyral dhe pa asnjë efekt anësor që na nevojitet kaq shumë në këto ditë.

Si konkretisht e forcon sistemin imunitar?

Duam apo nuk duam ne, brenda trupin tonë qarkullojnë një ushtri bakteresh, virusesh, qelizash kancerogjene dhe patogjenë të ndryshëm të cilët janë gati të sulmojnë qelizat tona të shëndeteshme. Mburoja e vetme që kemi është sistemi jonë imunitar i cili është në luftë të pandalshme me to.

Por shpesh herë mungesa e elementëve bioaktivë (në përgjithësi kequshqyerja) dhe periudhat epidemike e bëjnë sistemin tonë imunitar të vihet në vështirësi [4]. Të gjithë në këto ditë kemi një sistem imunitar të kompromentuar prandaj është shumë e nevojshme që ne tu japim ndihmën e domosdoshme duke përdorur Propolis blete Emune.

Pasi Propolis Emune të qarkullojë në trupin tonë , ai do të asgjësojë një pjesë të madhe bakteresh, virusesh dhe qelizash kancerogjene[2], duke i dhënë një frymëmarrje sistemit imunitar i cili tashmë mund të fokusohet aty ku problemet janë më të medha.

Por nuk mbaron me kaq, elementët bioaktive që Propolis Emune përmban janë kaq të vyera për ndërtimin e anti-trupave të rinj të sistemit imunitar.

Përdorimi i Propolis Emune do ta bëjë sistemin tuaj imunitar të jetë i gatshëm të përballojë çdo armik të paftuar.

Propolis Emune rekomandohet të përdoret nga çdo moshë, për të rritur imunitetin / Foto ilustruese

Përfitimet nga përdorimi i Propolis Emune:

 • Përforcon sistemin imunitar
 • Anti-inflamator (kundër viruseve të ndryshëm dhe ftohjeve të zakonshme)
 • Përmirësues i sistemit kardio vaskular
 • Ndihmon në funksionalitetin e melçisë
 • Rrit dukshëm vitalitetin
 • Frenues dhe parandalues i sëmundjeve

Por kujdes! Propolis Emune:

 • Gjendet me veshtirësi në këtë periudhë
 • Sasitë janë të limituara

Pyetje dhe përgjigje

Përse Propolis Emune është kaq i kërkuar?
Në situatën që ndodhemi shkencëtarët dhe studiuesit nuk kanë gjetur asnjë medikament  për të luftuar virusin  prandaj rritja e imunitetit me Propolis Emune është zgjedhja e zgjuar e shumë njerzëve në mbarë botën.

Duhet ta përdorin vetëm të moshuarit?
Në fakt duhet përdorur nga të gjithë grupmoshat, Propolis Emune ka suplementet bioaktive 100% natyralë që trupit tonë i nevojiten kaq shumë.

Si përdoret?
Përdorimi i Propolis Emune  është shumë i thjeshtë, duhet të konsumosh vetëm 2 kapsula në ditë. Për më shumë mënyra e përdorimit gjendet edhe brenda kutisë.

Përfundimi: A duhet ta blej tani?

Me pak fjalë Propolis Emune  është një mundësi e artë që na vjen si shpëtim në këtë periudhë të vështirë.

Shumë mjekë ju rekomandojnë të përdorni Propolis Emune  për vete dhe për miqtë tuaj të dashur, sidomos tani që Propolis Emune  vjen me një ulje 43%.

Merreni tani! Mos e lini për më vonë, oferta mund të përfundojë.

Bëhu heroi i familjes dhe i njërëzve të afërm, ata mund të mos ta kenë këtë informacion që ti po lexon.

Ku mund ta porosis Propolis Emune?

Kliko këtu për të  porositur Propolis Emune dhe përfito nga oferta speciale e cila është vetëm për pak ditë!

Mos prit më! Ato janë duke u shitur shumë shpejt.

KUJDES: Të gjitha përfitimet e sipër përmendura janë për Propolis Emune.
Referenca:
[1]www.bangkokpost.com // www.theatlantic.com
[2]www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3872021/
[3]www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1062152/
[4]www.urmc.rochester.edu
[5]www.webmd.com