">

Propolisi, mbrojtësi më i fuqishëm i natyrës

Propolisi dëshmon fuqinë e natyrës për të përmirësuar dhe mbrojtur shëndetin e qenieve humane. Kjo lëndë rrëshirore e krijuar nga bleta është përdorur që në lashtësi për trajtimin e sëmundjeve dhe plagëve të ndryshme. Ai njihet ndryshe si mbrojtja më e mirë e natyrës dhe ka gjetur përdorim në trajtimin e shumë llojeve të sëmundjeve. Ka veti të fuqishme antibiotike, antivirale dhe antioksiduese. Në këtë mënyrë ai shërben si një mbrojtës ndaj infeksionit, anti-inflamator dhe një suplement parandalues superior. Ju mund ta përdorni propolisin për:

Forcim të imunitetit– Njeriu është një gjendje të zhvillojë sistemin e tij imunitar duke e bërë atë të fuqishëm në mënyrë që të luftojë agjentë infektivë si bakteret, viruset, toksinat etj. Propolisi ofron mbështetje imune efektive për një jetë të shëndetshme duke përmirësuar rigjenerimin e qelizave dhe duke ju furnizuar me flavonoidë. Një sistem imunitar i shëndetshëm është baza për një jetë të shëndetshme.

Diabet – Hulumtimet tregojnë se marrja e propolisit mund të përmirësojë kontrollin e sheqerit në gjak dhe ndihmon në uljen e nivelit të kolesterolit. Ka një efekt të fortë antioksidant i cili mund të përmirësojë stresin oksidues në gjak, mëlçi dhe veshka si dhe të vonojë shfaqjen e nefropatisë diabetike në diabetin mellitus.

Parazitët e zorrëve– për shkak të aftësive të tij anti-baketriale është konstatuar se propolis lufton edhe disa lloje të parazitëve të zorrëve.

Herpes në organet gjenitale- Lëndët që përmbajnë propolis mund të ndihmojnë në përshpejtimin e kohës së shërimit dhe zvogëlimin e simptomave të herpesit gjenital.

Enjtje (inflamacion)- Inflamacioni është reagimi kompleks biologjik i indeve vaskulare ndaj stimujve të dëmshëm. Propolisipërdoret si anti-inflamator dhe kjo mund të shpjegohet me praninë e flavonoideve aktive dhe derivateve të acidit cinamik.

Shëndetin oral Përdorimi i propolisit përshpejton shërimin, zvogëlon dhimbjen dhe enjtjen pas operacioneve në gojë. Ai gjithashtu lufton mykun e gojës, kariesin dhe infeksionet. Herpesi është një tjetër shqetësim për shumë njerëz shërimi i të cilit mund të përshpejtohet me propolis.

Djegie- Propolisi mund të ndihmojë në trajtimin e djegieve të vogla dhe parandalimin e ndonjë infeksioni të mundshëm.

Afte- Shumica e teorive përfshijnë se aftet krijohen nga anomali imune dhe propolisi mund të përshpejtojë shërimin e tyre.

Ulçerën e stomakut– propolisi ndihmon në rigjenermin dhe përmirësimin e dëmtimeve të mukozës së stomakut duke përshpejtuar shërimin e ulçerës.

Si të zgjidhni llojin e duhur të propolisit?

Propolisi ka veti të ndryshme në varësi të pozicionit gjeografik në të cilin është krijuar.

Kur të zgjidhni propolisin duhet të keni parasysh se ai duhet të përmbajë një përqindje të lartë të bioaktiveve dhe flavonoideve si tregues kryesorë për cilësinë e tij. Gjithashtu, si një produkt natyral i bletëve ai nuk duhet të përmbajë mbetje që rrjedhin nga praktikat e bletarisë dhe ndotës artificialë.

Pse përdorimi i propolisit në formë kapsule është zgjidhja më e mirë?

Kapsulat e propolisit janë për përdorim oral dhe japin efekt jo vetëm në organet e brendshme por edhe në ripërtëritjen dhe shërimin më të shpejtë të plagëve. Kështu ju forconi imunitetin dhe njëkohësisht trajtoni problemin tuaj shëndetësor.

Ato përmbajnë bioaktive dhe flavonoide të cilat i japin propolisit veti antibiotike, antivirale dhe antioksiduese.

Për rezultate të kënaqshme ju mund të përdorni Propolis Emune. Kapsulat Propolis Emune përmbajnë sasi të lartë të bioaktiveve, flavonoideve dhe nuk përmbajnë aroma artificiale, ngjyrues, ëmbëlsues, konservues, etj.

Ju mund të lexoni më shumë dhe të porosisni Propolis Emune këtu.

Tani ju mund t’i përfitoni kapsulat Propolis Emune me 50% ulje për vetëm €15 ose ju mund të përfitoni 60% ulje nëse proposisni 2 shishe për vetëm €25.

KUJDES! Oferta zgjat vetëm disa ditë.

Pasi të bëni porosinë, Propolis Emune vijnë në shtëpinë tuaj brenda 24 orëve. Transporti është FALAS për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

Shënim:

Të gjitha informacionet e mësipërme janë mbështetur në përvojën e madhe të mjekësisë popullore për përdorimin e prodhimeve të bletës.

Ju mund të gjeni më tepër informacion rreth propolisit këtu.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3872021/