">

Pse Propolis Emune është zgjidhja për një shëndet të mirë?

Propolis Emune është zgjidhja universale për problemet e shëndetit tuaj dhe përmirësimin e tij në përgjithësi.

Këto kapsula janë prodhuar nga Lulet e Andeve Chachakuma, lulja e famshme e Manukes dhe lulja Rhododendron në Himalaje. Përmbajtja e 28 elementëve bioaktivë dhe 78 flavonideve e bëjnë Propolis Emune të rritë imunitetin tuaj deri në 600%.

Benefitet e kapsulave Propolis Emune

  • Ofrojnë mbështetje imune duke ndihmuar në rigjenerimin e qelizave.
  • Përdoren si anti-inflamator, reduktojnë enjtjet dhe dhimbjet.
  • Përmirësojnë kontrollin e sheqerit në gjak, ndihmojnë në uljen e nivelit të kolesterolit, përmirësojnë stresin oksidues.
  • Përshpejtojnë kohën e shërimit tek plagët, aftet dhe herpesi gjenital.
  • Përshpejtojnë shërimin, reduktojnë dhimbjet dhe enjtjen e operacioneve në gojë.
  • Luftojnë mykun e gojës.
  • Ndihmojnë në trajtimin e djegieve dhe parandalimin e ndonjë infeksioni të mundshëm.
  • Luftojnë parazitët e zorrëve dhe ulçerën e stomakut.

Propolis Emune është një produkt 100% natyral dhepërmban propolis të koncentruar të cilësisë premium. Është i certefikuar dhe nuk ka asnjë efekt anësor.

Mund të përdoret nga të gjithë me përjashtim të fëmijve nën 1 vjeç ose personave alergjikë. Kërkoni këshilla nga profesionistë para përdorimit nëse jeni nën mbikqyrjen e mjekut, shtatzënë, jepni gji ose vuani nga alergjia e bletës.

Ju mund të merrni një – dy kapsula në ditë me vaktin tuaj kryesor. Gëlltitini me ujë ose me një pije të ftohtë. Të mos përtypen. Mos e tejkaloni marrjen e rekomanduar. Të mos merren me stomakun bosh.

Kliko këtu për të porositur online Propolis Emune dhe përfito nga oferta e cila zgjat vetëm pak ditë.

Kurse 50% duke porositur një shishe Propolis Emune për vetëm €15 dhe 60% duke porositur 2 shishe Propolis Emune për vetëm 25.

Pasi të bëni porosinë, Propolis Emune vijnë në shtëpinë tuaj brenda 24 orëve. Transporti është FALAS për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

Kujdesuni për veten!

Propolis. Shëndet i mirë, jetë e lumtur!